Skip to main content

Leasen of kopen?

Ontdek wat bij jou past

Advies op maat

Bij de keuze tussen leasen en kopen spelen een aantal factoren een rol. Bij Elektrischelesauto.nl geven we je daarom graag een advies op maat, afgestemd op jouw wensen en situatie. Wil je alvast weten wat de voor- en nadelen zijn van leasen en kopen? Deze hebben wij hieronder voor je op een rij gezet.

Beschik je over voldoende vermogen, wil je graag zelf investeren, hoeveel wil je zelf in de hand houden en waarin wil je graag ontzorgd worden? Of je jouw lesauto beter kunt leasen lesauto beter kunt leasen of kopen, is volledig afhankelijk van je situatie en wensen. Bij Elektrischelesauto.nl vinden we daarom dat een keuze tussen leasen en kopen altijd zorgvuldig gemaakt moet worden. Wij helpen je daar graag bij! Om het je gemakkelijker te maken, hebben wij hieronder de voor- en nadelen van kopen en leasen op een rij gezet. Wij willen hierbij nogmaals benadrukken dat dit algemene informatie is en dat wij je graag een persoonlijk advies geven dat op jouw situatie is afgestemd.

Of je beter kunt kopen of leasen, is geheel afhankelijk van jouw wensen en situatie. Wij geven je graag een eerlijk en persoonlijk advies op maat. Neem hiervoor contact met ons op!

Lesauto leasen

Wil je ontzorgd worden, geen grote investering hoeven doen en de risico’s beheersbaar houden? Dan is het leasen van een lesauto een goede keuze. Voor startende rijschoolhouders of rijschoolhouders die op zoek zijn naar meer flexibiliteit is leasen een ideale oplossing. Met de drie verschillende leasevormen heb je veel keuzevrijheid als het gaat om bedrijfsvoering, spreiding van de kosten en de mogelijkheden voor onderhoud. Zeker als het om bedrijfsvoering dan tellen de voordelen bij leasen als het gaat om rust, gemak en zekerheid zwaar mee.

De zekerheid van een vast bedrag per maand
Full operational lease of financial lease
Volledig ontzorgd
Zonder spaargeld in een nieuwe auto rijden
Geen terugval in schadevrije jaren bij schade
Gegarandeerde mobiliteit

Lesauto kopen

Een eerste vereiste bij het aanschaffen van een eigen lesauto is natuurlijk voldoende eigen vermogen. Na de aanschaf bepaal je zelf hoe lang je met de lesauto blijft rijden en dus ook over hoeveel jaren je de afschrijving kunt verspreiden. Je bent niet afhankelijk van een contract met een leasemaatschappij, maar daar tegenover staat dat je zelf verantwoordelijk bent voor de risico’s, zoals schade, diefstal, onderhoudskosten en waardevermindering.

Hoge aanschafkosten
Alles in eigen hand en geen contracten
Auto in eigen bezit
Risico bij o.a. schade, diefstal en onderhoud
Mogelijke kosten vervangende lesauto
Restwaarde risico

Graag een eerlijk en persoonlijk advies op maat?

Contact

Elektrischelesauto.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep