Skip to main content

Leasevormen

Kies de leasevorm die bij je past

Ontvang een persoonlijk advies

Voor welke leasevorm je ook kiest, bij Elektrischelesauto.nl kun je altijd rekenen op de eerlijkste en meest flexibele lease van je lesauto. Rijden per kilometer is bij Elektrischelesauto.nl namelijk betalen per kilometer, ongeacht je leasecontract of kilometerbundel. Klik verder voor meer informatie over flexibel leasen of neem contact met ons op.

Kies je voor het leasen van een lesauto, dan heb je de keuze uit twee leasevormen:

Full operational lease
Financial lease

Full operational lease

Full operational lease is de meest comfortabele manier van leasen en veruit de meest gekozen vorm. Bij full operational lease zijn zoveel mogelijk kosten van jouw auto bij het leasecontract inbegrepen. Zo lease je inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij al je zorgen uit handen: we bieden je alle zekerheid en service, voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand. Heb je onverhoopt pech of schade aan je lesauto? Dan zorgen wij binnen 24 uur voor een vervangende lesauto. Wij bieden full operational lease aan bij leasecontracten tussen 1 en 5 jaar. Bij full operational lease blijft de lesauto economisch en juridisch gezien eigendom van Lesautolease.nl. Dat betekent dat er geen verhoging plaatsvindt van je zogenaamd ‘vreemd vermogen’: de auto komt niet voor op de balans van je bedrijf (off-balance financieren). Je hebt hierdoor een ruimer werkkapitaal, zodat je gemakkelijker nieuwe investeringen kunt doen. Wist je dat je het maandelijkse leasebedrag volledig aftrekbaar is van je inkomen?

Financial lease

Bij financial lease ligt het ‘economisch eigendom’ van de auto bij jou. Dat betekent dat je in feite nu de lesauto koopt, waarbij Elektrischelesauto.nl.nl het aankoopbedrag als het ware voor je voorschiet (in plaats van dat je hiervoor geld leent). Elektrischelesauto.nl.nl is tijdens de looptijd van je leasecontract de juridische eigenaar van jouw lesauto, jij bent de economische eigenaar. Daardoor hoef je (ook) de BTW niet in één keer te betalen, maar betaal je deze maandelijks in delen. Daarnaast staat de auto gedurende het leasecontract niet als lening bij je op de balans, maar staat deze op de balans van Elektrischelesauto.nl.nl. Voordeel hiervan is dat je geen bkr-registratie krijgt, wat voordelig is als je bijvoorbeeld privé een huis wil gaan kopen. Aan het einde van de looptijd, wanneer je alle termijnen hebt betaald, neem je (verplicht) voor een afgesproken bedrag het volledige eigendom van je lesauto van ons over. Je wordt dus altijd eigenaar van de lease-auto. Anders dan bij full operational lease, houd je bij financial lease zelf de regie over de administratie rondom je lesauto, en zijn de risico’s voor je eigen rekening. Wij bieden financial lease aan bij leasecontracten tussen 1 en 5 jaar.

Flexibel elektrische lesauto leasen

Voor welke leasevorm je ook kiest, bij Elektrischelesauto.nl kun je altijd rekenen op de eerlijkste en meest flexibele lease van je lesauto. Rijden per kilometer is bij Elektrischelesauto.nl namelijk betalen per kilometer, ongeacht je leasecontract of kilometerbundel. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Contact

Elektrischelesauto.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep