Skip to main content

Cupra Born

Nieuwe elektrische lesauto

Innovatief én volledig elektrisch rijden

Volg je impulsen en kies voor duurzaamheid zonder concessies. Voor innovatie én volledig elektrisch rijden. Voor maximaal 550 kilometer ongeremd rijplezier. Voor maximaal 231 pk en 310 Nm, en van 0 naar 50 km/h in slechts 2,6 seconden. Voor standaard kuipstoelen, een sportstuur en een 12” infotainmentsysteem. Kies voor de CUPRA Born, de auto waar je hart sneller van gaat kloppen.

Kennis maken met de Cupra Born

Technische kenmerken van de Cupra Born

De indrukwekkende bumper met koperkleurige accenten en de scherpe lijnen van de koplampen maken een onvergetelijke indruk. Altijd en overal. LED verlichting is standaard op de CUPRA Born; de interieurverlichting, welkomstverlichting, koplampen én de doorlopende achterlichten zijn LED. Standaard op de CUPRA Born Copper Edition: 20 inch velgen ‘Blizzard Copper’ met koperkleurige accenten. Standaard op de andere uitvoeringen zijn 18 inch of 19 inch velgen. Ook de achterkant verraadt ons race-DNA, dankzij de sportieve en aerodynamische diffuser en dakspoiler. Het sportonderstel en de achterwielaandrijving zorgen voor een superieure rijervaring. Helaas is het niet mogelijk om een trekhaak te monteren op de CUPRA Born. Het interieur is gefocust op beleving en emotie, met een sportstuur, koperkleurige accenten en hoogwaardige materialen. Het multifunctionele sportstuur met koperkleurige accenten ligt stevig in de hand.

Standaarduitrusting

  • 18 inch lichtmetalen velgen “Cyclone Grey”
  • Multimediasysteem met 12 inch (30,48 cm) touchscreen
  • Apple CarPlay™ en Android Auto™
  • Kuipstoel vóór met geïntegreerde hoofdsteun
  • Koplampverlichting Full LED in signature vorm
  • Donker getinte ruiten achter
  • Sportonderstel
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Verwarmbaar stuurwiel
  • 8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Offerte aanvragen

Liever direct een offerte op maat? Ga dan naar de offertepagina en vul het offerte formulier zo volledig mogelijk in. Op die manier kunnen we je voorzien van een gerichte offerte op maat.

Offerte aanvragen

Full operational lease

Lease de Cupra Born bij Elektrischelesauto.nl

Full operational lease is de meest comfortabele manier van leasen. Bij full operational lease zijn zoveel mogelijk kosten van jouw auto bij het leasecontract inbegrepen. Zo lease je inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij al je zorgen uit handen: we bieden je alle zekerheid en service, voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand.

Bij Elektrischelesauto.nl kun je altijd rekenen op de eerlijkste en meest flexibele lease van je elektrische lesauto. Rijden per kilometer is bij Elektrischelesauto.nl namelijk betalen per kilometer, ongeacht je leasecontract of kilometerbundel. Klik verder voor meer informatie over flexibel leasen of neem contact met ons op.

Full operational lease prijs

Prijs op aanvraag.

Foto’s zijn ter illustratie

Cupra Born - Elektrische Lesauto
Cupra Born - Elektrische Lesauto
Cupra Born - Elektrische Lesauto
Cupra Born
Cupra Born - Elektrische Lesauto
Cupra Born - Elektrische Lesauto
Cupra Born - Elektrische Lesauto
Cupra Born - Elektrische Lesauto
Contact

Elektrischelesauto.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep