Skip to main content

Hyundai Ioniq 5

Nieuwe elektrische lesauto

Ook geschikt voor ultrasnel laden

Je kunt je Hyundai IONIQ 5 ’s nachts thuis opladen aan de wallbox, zodat je de volgende morgen met een volle batterij kunt vertrekken. Eenmaal onderweg laad je batterij zo nodig bij aan een snellader, maar de IONIQ 5 is óók geschikt voor ultrasnel laden. Het E-GMP-platform waarop de IONIQ 5 is gebouwd, is standaard geschikt voor 400V- en 800V-opladen, zonder dat je daarvoor extra componenten of adapters nodig hebt. Aan een snellader met 350 kW kun je de IONIQ 5 daarmee in slechts 18 minuten opladen van 10 naar 80 procent van de batterijcapaciteit. Met ultrasnel laden echter laad je in slechts 5 minuten zo’n 100 km extra actieradius bij!

Kennis maken met de Hyundai Ioniq 5

Technische kenmerken van de Hyundai Ioniq 5

Hyundai introduceerde de IONIQ 5 begin 2021 en sindsdien is dit Hyundai-model al bijzonder vaak beloond met (internationale) onderscheidingen, titels en prijzen. Natuurlijk zijn de titels World Car of the Year 2022 en ANWB Trekauto van het Jaar 2022 het bekendst in Nederland. Maar de onderscheidingen voor de IONIQ 5 komen van overal ter wereld. Amerika, Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland…

De IONIQ 5 is geïnspireerd op het futuristische ontwerp van de Concept 45 EV. Zijn opvallende lijnenspel is een eerbetoon aan Hyundai’s designerfgoed, opnieuw ontworpen voor de toekomst. Dankzij het revolutionaire nieuwe Electric-Global Modular Platform (e-GMP) geniet je van nog sneller opladen, een nog grotere actieradius, betere rijeigenschappen en meer binnenruimte. Het interieur van de IONIQ 5 is zoveel meer dan een ruimte om in te zitten tijdens het rijden. Het is een Smart Living Space, waarin ruimte, comfort en technologie samenkomen.

Standaarduitrusting

  • Hyundai Smart Sense
  •  Intuïtieve en slimme technologieën
  • Wielbasis van 3 meter
  • Actieradius tot wel 507 km
  • Vehicle to Load-technologie (V2L)
  • Automatische dual-zone airconditioning
  • Digitaal 12,25-inch instrumentencluster
  • 12,25-inch infotainmentscherm
  • BOSE Premium-audiosysteem

Offerte aanvragen

Liever direct een offerte op maat? Ga dan naar de offertepagina en vul het offerte formulier zo volledig mogelijk in. Op die manier kunnen we je voorzien van een gerichte offerte op maat.

Offerte aanvragen

Full operational lease

Lease de Hyundai Ioniq 5 bij Elektrischelesauto.nl

Full operational lease is de meest comfortabele manier van leasen. Bij full operational lease zijn zoveel mogelijk kosten van jouw auto bij het leasecontract inbegrepen. Zo lease je inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij al je zorgen uit handen: we bieden je alle zekerheid en service, voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand.

Bij Elektrischelesauto.nl kun je altijd rekenen op de eerlijkste en meest flexibele lease van je elektrische lesauto. Rijden per kilometer is bij Elektrischelesauto.nl namelijk betalen per kilometer, ongeacht je leasecontract of kilometerbundel. Klik verder voor meer informatie over flexibel leasen of neem contact met ons op.

Full operational lease prijs

Prijs op aanvraag.

Foto’s zijn ter illustratie

Hyundai Ioniq 5 - Elektrischelesauto.nl
Hyundai Ioniq 5 - Elektrischelesauto.nl
Hyundai Ioniq 5
Hyundai Ioniq 5
Hyundai Ioniq 5
Hyundai Ioniq 5
Hyundai Ioniq 5
Hyundai Ioniq 5
Contact

Elektrischelesauto.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep