Skip to main content

Volkswagen ID.4

Nieuwe elektrische lesauto

Het ontbreekt je aan niets

Maak kennis met de ID.4, een volledig elektrische SUV met een actieradius tot 528 km. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4. Wedden dat je niks anders meer wilt?

Kennis maken met de Volkswagen ID.4

Technische kenmerken van de Volkswagen ID.4

Als je op zoek bent naar een elektrische SUV met indrukwekkende technische specificaties, dan is de Volkswagen ID.4 zeker de moeite waard om te bekijken. Het voertuig is uitgerust met een krachtige elektromotor en een batterij die een indrukwekkend rijbereik biedt. De Volkswagen ID.4 heeft een elektromotor die 204 pk levert, waardoor het voertuig een acceleratie van 0 naar 100 km/u kan bereiken in slechts 8,5 seconden. De topsnelheid van de ID.4 is begrensd op 160 km/u. De auto is uitgerust met een batterij van 77 kWh, die een rijbereik van ongeveer 520 km biedt op één enkele lading, afhankelijk van de rijstijl en omstandigheden.

Het interieur van de ID.4 is voorzien van een groot touchscreen-dashboard, dat dienst doet als het centrale bedieningspaneel voor het infotainmentsysteem van de auto. Het voertuig is ook uitgerust met geavanceerde rijassistentiesystemen, zoals Adaptive Cruise Control en Lane Departure Warning. Met betrekking tot opladen, ondersteunt de Volkswagen ID.4 snel opladen tot 125 kW, waarmee je de batterij binnen 30 minuten kunt opladen van 5% tot 80% batterijcapaciteit. Al met al is de Volkswagen ID.4 een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, comfortabele en technologisch geavanceerde elektrische SUV.

Standaarduitrusting

 • 18 of 19-inch lichtmetalen velgen
 • Koplampverlichting LED
 • Multimediasysteem Ready to Discover
 • Lane assist
 • Adaptive Cruise Control
 • Parkeersensoren voor en achter
 • Buitenspiegels elektrisch instel- verwarm- en inklapbaar
 • Automatisch noodremsysteem
 • Navigatie
 • Infotainment
 • Verwarmbare voorstoelen
 • Verwarmbaar stuurwiel
 • Inklapbare achterbank
 • Draadloos opladen

Offerte aanvragen

Liever direct een offerte op maat? Ga dan naar de offertepagina en vul het offerte formulier zo volledig mogelijk in. Op die manier kunnen we je voorzien van een gerichte offerte op maat.

Offerte aanvragen

Full operational lease

Lease de Volkswagen ID.4 bij Elektrischelesauto.nl

Full operational lease is de meest comfortabele manier van leasen. Bij full operational lease zijn zoveel mogelijk kosten van jouw auto bij het leasecontract inbegrepen. Zo lease je inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij al je zorgen uit handen: we bieden je alle zekerheid en service, voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand.

Bij Elektrischelesauto.nl kun je altijd rekenen op de eerlijkste en meest flexibele lease van je elektrische lesauto. Rijden per kilometer is bij Elektrischelesauto.nl namelijk betalen per kilometer, ongeacht je leasecontract of kilometerbundel. Klik verder voor meer informatie over flexibel leasen of neem contact met ons op.

Full operational lease prijs

Prijs op aanvraag.

Foto’s zijn ter illustratie

Volkswagen ID.4 - Elektrischelesauto.nl
Volkswagen ID.4 - Elektrischelesauto.nl
Volkswagen ID.4 lesauto
Volkswagen ID.4 - Elektrischelesauto.nl
Volkswagen ID.4 lesauto
Volkswagen ID.4 lesauto
Volkswagen ID.4 lesauto
Volkswagen ID.4 lesauto
Contact

Elektrischelesauto.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep