Skip to main content

Peugeot E-208

Nieuwe elektrische lesauto

Stijlicoon van de toekomst

Met zijn gedurfde, tot in het kleinste detail doordachte design is de Peugeot E-208 een stijlicoon van de toekomst. Deze auto  laat overal waar hij verschijnt een onuitwisbare indruk achter. Dat dankt hij niet in de laatste plaats aan zijn imponerende front, waarin de drie lichtbalken van de koplampen de klauwen van een leeuw symboliseren.

Kennis maken met de Peugeot E-208

Technische kenmerken van de Peugeot E-208

De Peugeot e-208 heeft een elektromotor van 136 pk, waardoor het voertuig een acceleratie van 0 naar 100 km/u kan bereiken in slechts 8,1 seconden. De topsnelheid van de e-208 is begrensd op 150 km/u. De auto is uitgerust met een batterij van 50 kWh, die een rijbereik van ongeveer 340 km biedt op één enkele lading, afhankelijk van de rijstijl en omstandigheden.

Het interieur van de e-208 is voorzien van een digitaal dashboard en een touchscreen-infotainmentsysteem dat dienst doet als het centrale bedieningspaneel voor de auto. Het voertuig is ook uitgerust met geavanceerde rijassistentiesystemen, zoals Adaptive Cruise Control en Lane Departure Warning. Met betrekking tot opladen, ondersteunt de Peugeot e-208 snelladen tot 100 kW, waarmee je de batterij binnen 30 minuten kunt opladen van 5% tot 80% batterijcapaciteit. Kortom, de Peugeot e-208 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, compacte en technologisch geavanceerde elektrische auto.

Standaarduitrusting

 • Peugeot 3D i-Cockpit
 • Sfeervol interieur
 • Karakteristieke verlichting voor en achter
 • 15- of 16-inch stalen velgen of 16- of 17-inch lichtmetalen velgen
 • Digitaal instrumentenpaneel
 • Adaptive Cruise Control
 • Automatisch noodremsysteem
 • Navigatie
 • Infotainment
 • Verwarmbare voorstoelen
 • Verwarmbaar stuurwiel
 • Inklapbare achterbank

Offerte aanvragen

Liever direct een offerte op maat? Ga dan naar de offertepagina en vul het offerte formulier zo volledig mogelijk in. Op die manier kunnen we je voorzien van een gerichte offerte op maat.

Offerte aanvragen

Full operational lease

Lease de Peugeot E-208 bij Elektrischelesauto.nl

Full operational lease is de meest comfortabele manier van leasen. Bij full operational lease zijn zoveel mogelijk kosten van jouw auto bij het leasecontract inbegrepen. Zo lease je inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij al je zorgen uit handen: we bieden je alle zekerheid en service, voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand.

Bij Elektrischelesauto.nl kun je altijd rekenen op de eerlijkste en meest flexibele lease van je elektrische lesauto. Rijden per kilometer is bij Elektrischelesauto.nl namelijk betalen per kilometer, ongeacht je leasecontract of kilometerbundel. Klik verder voor meer informatie over flexibel leasen of neem contact met ons op.

Full operational lease prijs

Prijs op aanvraag.

Foto’s zijn ter illustratie

Peugeot E-208 lesauto
Peugeot E-208 - Elektrischelesauto.nl
Peugeot E-208 lesauto
Peugeot E-208 - Elektrischelesauto.nl
Peugeot E-208 - Elektrischelesauto.nl
Peugeot E-208 lesauto
Peugeot E-208 - Elektrischelesauto.nl
Peugeot E-208 lesauto
Contact

Elektrischelesauto.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep