Skip to main content

Renault Megane E-tech

Nieuwe elektrische lesauto

Zeer stijlvolle look

De Renault Megane E-Tech electric heeft de compacte carrosserie van een hatchback en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede shouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een zeer stijlvolle look. En met 20“ lichtmetalen wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterzijde en warm titanium accenten trekt hij de volle aandacht met zijn uitmuntende en originele design.

Kennis maken met de Renault Megane E-tech

Technische kenmerken van de Renault Megane E-tech

Het exclusieve platform waar de Megane E-Tech electric op staat, heeft een volledig vlakke vloer. Er is extra binnenruimte dankzij de verbrede structuur en een nieuw, extra-smal openR-dashboard: zo heb je 209 millimeter meer beenruimte achterin, en 33 liter extra laadruimte. Het geheel nieuwe interieur is volledig ontworpen om reizen extra comfortabel te maken. Neem plaats in de verstelbare stoel die optimale ondersteuning biedt en bedien het grote L-vormige openR-display met het grootste gemak. Daarnaast heeft de Renault Megane E-Tech  26 rijhulp- en veiligheidssystemen. En die garanderen een zorgeloze en comfortabele rit.

Standaarduitrusting

  • 96 kW (pk) met een topsnelheid van 150 km/u
  • Actieradius van 470 km
  • Full LED-verlichting
  • 20″ lichtmetalen wielen
  • Draadloze inductielader
  • USB-C-poort
  • Harman Kardon-systeem
  • Acht rijhulptechnologieën
  • Intelligente rijhulpsystemen
  • Park assist

Offerte aanvragen

Liever direct een offerte op maat? Ga dan naar de offertepagina en vul het offerte formulier zo volledig mogelijk in. Op die manier kunnen we je voorzien van een gerichte offerte op maat.

Offerte aanvragen

Full operational lease

Lease de Renault Megane E-tech bij Elektrischelesauto.nl

Full operational lease is de meest comfortabele manier van leasen. Bij full operational lease zijn zoveel mogelijk kosten van jouw auto bij het leasecontract inbegrepen. Zo lease je inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij al je zorgen uit handen: we bieden je alle zekerheid en service, voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand.

Bij Elektrischelesauto.nl kun je altijd rekenen op de eerlijkste en meest flexibele lease van je elektrische lesauto. Rijden per kilometer is bij Elektrischelesauto.nl namelijk betalen per kilometer, ongeacht je leasecontract of kilometerbundel. Klik verder voor meer informatie over flexibel leasen of neem contact met ons op.

Full operational lease prijs

Prijs op aanvraag.

Foto’s zijn ter illustratie

Renault Megane E-tech - Elektrischelesauto.nl
Renault Megane E-tech
Renault Megane E-tech
Renault Megane E-tech
Renault Megane E-tech
Renault Megane E-tech - Elektrischelesauto.nl
Renault Megane E-tech - Elektrischelesauto.nl
Renault Megane E-tech - Elektrischelesauto.nl
Contact

Elektrischelesauto.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep