Skip to main content

Volkswagen ID.3

Nieuwe elektrische lesauto

In een nieuw jasje

De ID.3 heeft een upgrade gekregen. Hij is nu namelijk nog beter, slimmer én in een nieuw jasje gestoken. Zo oogt én voelt de binnenkant een stuk zachter aan. Denk bijvoorbeeld aan zachtere materialen in de deurpanelen en het dashboard. Al het materiaal is ook nog eens standaard diervrij. Daarnaast is het exterieur scherper en sportiever geworden.

Kennis maken met de Volkswagen ID.3

Technische kenmerken van de Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is een volledig elektrische auto en heeft een actieradius van ongeveer 420 tot 550 kilometer, afhankelijk van de gekozen batterijcapaciteit. De auto heeft een 120 kWh tot 170 kWh batterij die je kunt opladen via een snellader of een reguliere laadpaal. Het opladen via een snellader duurt ongeveer 30 minuten van 5% tot 80% van de batterijcapaciteit. De ID.3 heeft een topsnelheid van 160 km/uur.

Deze elektrische lesauto is voorzien van verschillende rijhulpsystemen, zoals Lane Assist, Adaptive Cruise Control en Park Assist. Die systemen zorgen voor extra veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast heeft de Volkswagen ID.3 ook een uniek head-up display met augmented reality en ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto.
Al met al is de Volkswagen ID.3 een moderne en technisch geavanceerde auto die comfortabel en veilig rijdt, terwijl je ook nog eens milieuvriendelijk bezig bent!

Standaarduitrusting

 • Diervrije materialen
 • Zachte materiale in het interieur, een scherp en sportief exterieur
 • 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen
 • Head-up display met augmented reality
 • Travel assist
 • Adaptive Cruise Control
 • Park Assist Plus inclusief Trained Park Assist
 • Automatisch noodremsysteem
 • Navigatie
 • Infotainment
 • Verwarmbare voorstoelen
 • Verwarmbaar stuurwiel
 • Inklapbare achterbank
 • Draadloos opladen

Offerte aanvragen

Liever direct een offerte op maat? Ga dan naar de offertepagina en vul het offerte formulier zo volledig mogelijk in. Op die manier kunnen we je voorzien van een gerichte offerte op maat.

Offerte aanvragen

Full operational lease

Lease de Volkswagen ID.3 bij Elektrischelesauto.nl

Full operational lease is de meest comfortabele manier van leasen. Bij full operational lease zijn zoveel mogelijk kosten van jouw auto bij het leasecontract inbegrepen. Zo lease je inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Op die manier nemen wij al je zorgen uit handen: we bieden je alle zekerheid en service, voor een vast, aantrekkelijk bedrag per maand.

Bij Elektrischelesauto.nl kun je altijd rekenen op de eerlijkste en meest flexibele lease van je elektrische lesauto. Rijden per kilometer is bij Elektrischelesauto.nl namelijk betalen per kilometer, ongeacht je leasecontract of kilometerbundel. Klik verder voor meer informatie over flexibel leasen of neem contact met ons op.

Full operational lease prijs

Prijs op aanvraag.

Foto’s zijn ter illustratie

Volkwagen ID.3 - Elektrischelesauto.nl
Volkwagen ID.3 - Elektrischelesauto.nl
Volkwagen ID.3 - Elektrischelesauto.nl
Volkwagen ID.3 - Elektrischelesauto.nl
Volkwagen ID.3 - Elektrischelesauto.nl
Volkwagen ID.3 - Elektrischelesauto.nl
Volkwagen ID.3 - Elektrischelesauto.nl
Volkwagen ID.3 - Elektrischelesauto.nl
Contact

Elektrischelesauto.nl
Voltaweg 14
5482 TM  Schijndel
073-5478679
info@lesautolease.nl
Privacyverklaring

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar bij calamiteiten.

Van der Sanden groep